Arón Canet, segon en el Gran Premi d'Alemanya

En MotoGP, Marc Márquez ha tornat a guanyar una carrera 581 dies després

Arçon Canet, en el podi
Arçon Canet, en el podi / Filip Singer (Efe)

Arón Canet ha aconseguit el segon pòdium de la temporada en Moto2 després d'acabar el Gran Premi d'Alemanya disputat al circuit de Sachsenring en segon lloc. El pilot de Corbera, que partia des del desé lloc de la graella d'eixida, ha completat una gran remuntada i només l'ha pogut superar l'australià Remy Gardner, que ha aconseguit la tercera victòria seguida.

Canet s'ha situat cinqué en la segona volta després d'una gran eixida i després de només cinc girs ja ocupava el segon lloc. Gardner s'ha posat al capdavant de la carrera en la segona volta i ja ningú l'ha pogut avançar. L'altre valencià en la categoria, Jorge Navarro, ha acabat en setena posició.

Amb aquests resultats l'australià és líder destacat del mundial amb 164 punts. Canet puja fins al seté lloc, amb 55, i Navarro és tretzé amb 33. Héctor Garzó, que no ha dipustat aquesta carrera per lesió, ocupa el lloc 22 amb 11 punts.

Márquez torna a guanyar 581 dies després

En la carrera de MotoGP, Marc Márquez ha tornat a guanyar una carrera 581 dies després en imposar-se en el Gran Premi d'Alemanya per davant del portugués Miguel Oliveira i del líder del mundial, el francés Fabio Quartararo.

Marc Márquez celebra la victòria en el podi
Marc Márquez celebra la victòria en el podi / Reuters

El pilot català, que eixia cinqué, no ha tardat ni una revolta a situar-se segon i a penes una volta després ja era líder. Márquez, que s'havia autodescartat per a lluitar pel triomf, ha comandat la carrera des d'aquest moment i fins al final. El valencià Iker Lecuona ha sigut desseté. 

Sergio García, seté en Moto3

En la categoria de Moto3 la victòria ha sigut per al líder del Mundial, el murcià Pedro Acosta, que ha guanyat la quarta carrera de la temporada. El millor valencià ha sigut Sergio García Dols, que ha finalitzat seté, mentre que Jaume Masià ha hagut d'abandonar per una caiguda.

El triomf permet que Acosta amplie l'avantatge respecte als seus perseguidos en la classificació del Mundial. El murcià avantatja en 55 punts Sergio García, segon, i en 73 a Masià, tercer.

També et pot interessar

stats