Arón Canet s'ha compromés amb l'equip de Max Biaggi per al 2019

Arón Canet buscarà guanyar el Campionat del Món de Moto3 del 2019 amb Biaggi i KTM.

Peter Oettl, Arón Canet i Max Biaggi
Peter Oettl, Arón Canet i Max Biaggi

Només falten per disputar-se dues proves del Campionat del Món del 2018 i ja hi ha moviment d'equips i de pilots al pàdoc per a la pròxima temporada. Un dels primers que s'han confirmat és el fitxatge d'Arón Canet per l'equip Max Racing Team per a aspirar al títol mundial de la categoria de Moto3. La notícia era un secret de domini públic perquè el fill de Peter Oettl havia anunciat el salt a la modalitat de Moto2 i quedava una vacant. Oettl s'ha aliat amb l'excampió del món Max Biaggi, que l'any que ve debutarà com a mànager en el Mundial.

Canet, nascut a Corbera, a la comarca de la Ribera, ha militat els quatre últims anys en l'escuderia Estrella Galicia 0,0 i ha pilotat una Honda. El 2017 va quedar el tercer del món i el 2018 ocupa la sisena plaça a causa d'una temporada irregular. Arón ha fet quatre segones places a Qatar, l’Argentina, els Països Baixos i Txèquia, però s'ha quedat sense puntuar en set proves per culpa d'una caiguda.

Com és habitual al final de la temporada, els millors pilots de la categoria solen promocionar a la següent. Jorge Martín ja ha anunciat que el 2019 correrà en Moto2. Aquest fet aplana el camí a Canet en les aspiracions de poder ser campió del món. El de Corbera serà tot un veterà de la categoria, però haurà d'adaptar-se a la KTM.

També et pot interessar

stats