Andreu Blanes acaba en un meritori segon lloc la Sierre-Zinal

L'atleta d'Onil va reaparéixer fa a penes uns dies després de sis mesos sense competir per les seqüeles que li va deixar la tercera dosi de la vacuna contra la covid

FaCcHXHXwAIYu1H
Andreu Blanes celebra el segon lloc / Twitter: @albertjorquera

El corredor d'Onil Andreu Blanes ha finalitzat en segona posició la Serre-Zinal, a Suïssa, una de les carreres de muntanya més prestigioses a escala mundial i que reunia els grans especialistes de la modalitat.

Blanes ha protagonitzat la sorpresa en entrar en línia de meta per darrere del guanyador, el kenià Marc Kangogo, i per davant dels també kenians Patrick Kipngeno i Petro Mamu i del català Kílian Jornet, guanyador de les últimes edicions de la prova.

Aquest resultat arriba després d'haver superat uns problemes físics que l'han allunyat de la competició els últims sis mesos, derivats de la tercera dosi de la vacuna contra la covid. Durant aquest període l'atleta no va poder entrenar amb normalitat i va visitar diferents especialistes a la recerca d'una explicació a la seua pèrdua sobtada de rendiment.

La setmana passada Andreu va reaparéixer en una altra prova de muntanya també a Suïssa, la Thyon Dixence, on va ser quart i va comprovar que podia tornar a competir.

També et pot interessar

stats