Anabel Medina cau en l'Obert dels Estats Units i diu adeu a la seua carrera

La torrentina, al costat d'Arantxa Parra, perd en el torneig de dobles de l'Obert dels Estats Units.

Anabel Medina, a l'Obert dels Estats Units
Anabel Medina, a l'Obert dels Estats Units

Les molèsties al muscle han precipitat el desenllaç en la vida esportiva d'Anabel Medina. Aquest dimecres ha perdut al torneig de dobles de Nova York i la derrota significa el seu definitiu adeu com a jugadora professional de tenis. Així ho va anunciar abans de començar el campionat. La torrentina continuarà lligada a aquest esport com a capitana de la Copa Federació i com a directora de l'Obert femení de València.

En el seu últim partit Anabel Medina i Arantxa Parra han perdut en primera ronda davant la parella formada per l'eslovena Dalila Jakupovic i la russa Irina Khromaxeva per 6 a 4 i 6 a 0 després d'una hora i quart de partit.

Aquest resultat significa l'acomiadament d'una de les millors tenistes espanyoles de la història. Una tenista d'èxit, la jugadora valenciana, que es va iniciar en la pràctica d'aquest esport amb 7 anys, es retira amb 39 títols, 11 d'individuals i 28 en dobles, entre els quals, dos Roland Garros. Va estar situada entre les 3 millors del món. El moment àlgid de la seua carrera va arribar als Jocs Olímpics de Pequín 2008, on va aconseguir la plata en dobles amb Virginia Ruano. En les últimes temporades només ha jugat tornejos de dobles, en aquest cas, amb Arantxa Parra com a companya.

Fa quatre anys, la tenista ja es va retirar del circuit individual i va començar la carrera com a entrenadora, una faceta gràcies a la qual, l'any passat, va fer campiona del Roland Garros Jelena Ostapenko.

També et pot interessar

stats