Alcaraz, el gran reclam de la Copa Davis de València

Els guanyadors participaran en la fase final que se celebrarà el pròxim mes de novembre a Màlaga

WhatsApp Image 2022 09 13 at 11.30.32
Imatge de Carlos Alcaraz atenent als mitjans de comunicació

La Copa Davis arriba a València amb la gran notícia de l'arribada d'un número 1. Carlos Alcaraz serà el gran reclam d'aquesta cita que acull durant tota la setmana el pavelló de la Fonteta.

Una edició dividida en quatre seus i que té València com a amfitriona del grup B, en el qual està Espanya, però on també estan Sèrbia, el Canadà i Corea del Sud. Els quatre combinats competiran entre ells per a classificar-se per a la fase final de Màlaga del pròxim mes de novembre.

Per part espanyola estan, com ja hem dit, Carlos Alcaraz, però també altres grans jugadors com Roberto Bautista, Pedro Martínez Portero, Albert Ramos i Marcel Granollers.

En el debut, aquest dimecres, jugaran contra la selecció de Sèrbia, amb la qual no podrà estar Novak Djokovic per motius personals, però que tindrà altres grans tenistes com Nikola Cacic, Miomir Kecmanovic, Filip Krajinovic, Laslo Djere i Dusan Lajovic.

El segon partit d'Espanya serà contra el combinat del Canadà que compta amb Feliz Auger-Aliassime, Alexis Galarneau, Gabriel Diallo.

L'últim partit espanyol serà contra Corea del Sud, a priori la més dèbil del grup, i que compta amb els tenistes Soonwoo Kwon, Seong Chan Hong, Jisung Nam i Minkyu Song.

Els classificats jugaran una final a 8 contra els guanyadors dels altres grups que es juguen a Bolonya, Hamburg i Glasgow.

També et pot interessar

stats