Abdelmonaim El Khayami i Rebeca Gil, campions autonòmics de 10K

Hamza Ardjoun i Rebeca Gil han sigut els guanyadors absoluts de la 35a edició del Pas Ras al port de València

Rubén Gómez i Abdelmonaim El Khayami, sucambió i campió autonòmics, i Rebeca Gil, campiona autonòmica
Rubén Gómez i Abdelmonaim El Khayami, subcampió i campió autonòmics, i Rebeca Gil, campiona autonòmica / Twitter: @atletismeFACV

Hamza Ardjoun i Rebeca Gil s'han proclamats campions de la trenta-cinquena edició del Pas Ras al port de València, una prova pionera d'atletisme popular a la ciutat organitzada pel Club Atletisme Poblats Marítims. Vora 2.200 persones han completat la carrera que es disputa al voltant del port de València i els poblats marítims.

Com a principal novetat, enguany el Pas Ras ha acollit el Campionat Autonòmic de 10K. El corredor de Sagunt Abdelmonaim El Khayami ha sigut el campió autonòmic, mentre que Rebeca Gil s'ha proclamat campiona autonòmica.

També hi ha hagut cinc carreres infantils de 1.500, 1.000 i 500, segons l’edat, en què hi han participat vora 200 xiquets i xiquetes d'entre 6 i 17 anys.

Aquesta 10K, nascuda el 1987, és una les proves més antigues de l'atletisme popular a València i, com ja és costum, tanca el calendari de carreres de l'any al Cap i Casal. I precisament un altre 10K donarà el tir d'eixida al calendari del 2024. Serà el 10K València, que es disputarà el 14 de gener i ja té pràcticament esgotats tots els dorsals.

També et pot interessar

stats