600 ciclistes participaran en la Gegant de Pedra

La carrera de muntanya més dura d’Espanya serà dissabte.

600 ciclistes participaran en la Gegant de Pedra

Dissabte vinent faran a l'Alcora la carrera més dura d'Espanya, una de les més complicades d'Europa. Els participants pedalejaran 160 quilòmetres per la muntanya en una prova que té una duració estimada de 10 a 17 hores. Ho faran davant de l’atenta mirada del gegant de pedra, Penyagolosa, que dóna nom a la cursa i és una part essencial del circuit.

És un repte físic i mental en què participen 600 esportistes. La carrera començarà a les 6.00 hores i acabarà entre les 14.30 i les 21.30 hores. Hi participaran esportistes de tot el món, entre ells, el nord-americà Tinker Juárez. Juárez és el campió del món d’aquesta modalitat i doble campió olímpic. Aquesta edició de la prova serà la cinquena en què participa. 

Un dels principals atractius d’aquesta competició és el terreny en què es desenvolupa, ja que Castelló és la segona província més muntanyosa d’Espanya i el terra hi és molt pedregós. A més d’unes vistes espectaculars al voltant de Penyagolosa, passant per l’Alcora, el Castell de Vilamalefa, Llucena, Atzaneta del Maestrat i Figueroles d'Alcalatén.

Hui molts dels esportistes han eixit a fer els últims entrenaments per  conéixer la zona i que tot estiga preparat de cara al gran dia. 

També et pot interessar

stats