Més de 250 jugadors sub-14 participen en el IX torneig de tenis Juan Fuster Zaragoza, de Benidorm

Tenistes de 40 països han competit a Benidorm.

Guanyadors i finalistes del torneig durant el lliurament de premis
Guanyadors i finalistes del torneig durant el lliurament de premis

Benidorm ha sigut el lloc al qual s'ha donat cita el futur del tenis durant deu dies. Xiquetes i xiquets han gaudit de l'esport de la raqueta a les instal·lacions del Col·legi Internacional Lope de Vega i a la Ciutat Esportiva Guillem Amor. El torneig Juan Fuster Zaragoza, que arribava a l'edició novena, forma part del Junior Tennis Tour. Aquesta plataforma ha vist que jugadors que hi han passat, després han arribat a ser professionals en l'ATP. 

En la categoria femenina, Carolina Gómez ha superat la rival, Ariana Geerlings, per 6-0 i 6-2. Les dues espanyoles són respectivament les números 2 i 1 de la classificació de la seua categoria. En el quadre masculí, l'holandés Luka Novakovic ha necessitat arribar al tercer set per tal de superar l'anglés Patrick Brady. 

Segons Gonzalo Morell, director del campionat, "el jugador més important que ha passat per aquestes pistes és Álex de Miñaur, que, amb 19 anys, acaba de disputar l'Obert dels Estats Units i ja ha jugat altres Grand Slams". Per tant, no és estrany que, d'ací a uns anys, alguns dels protagonistes que han jugat a Benidorm estiguen en Roland Garros, Wimbledon, Austràlia o l'Obert dels EUA. 

També et pot interessar

stats