De la Vega i Carlos, campions del Diputació de València de frontó

Els joves De la Vega i Carlos van superar Genovés II i Adrián per un aclaridor 41-15.

Carlos de Massalfassar, traient
Carlos de Massalfassar, traient

El frontó d'Almussafes es va quedar menut per a acollir la gran final del Campionat de frontó Diputació de València. En l'equip local jugava De la Vega acompanyat de Carlos de Massalfassar, enfront tenien dos veterans foguejats en mil batalles: Genovés II i Adrián, que formaven l'equip de Museros. De la Vega i Carlos van jugar molt aplomats des del primer minut i van trobar amb facilitat les dos parets per a anar sumant els quinzes.

El públic estava decantat a la mà de De la Vega perquè ja havia perdut amb anterioritat una final i, en aquesta ocasió, jugava en casa i volia guanyar davant la seua afició.

A mesura que avançava la partida, els dos jugadors vestits de blau anaven jugant millor i arrancant els aplaudiments del respectable. A la fi, Genovés II va reconéixer que De la Vega i Carlos eren els justos vencedors. Diumenge va ser un dia de festa complet perquè, en els prolegòmens, es va descobrir una placa commemorativa. El frontó passa a dur el nom del president del club de pilota d'Almussafes, José Ventura.

També et pot interessar

stats