Riba-roja revalida el seu domini al trofeu de galotxa en trinquet

La Pobla B, Llíria A i CPV Castelló van ser els vencedors en Segona, Tercera i Quarta A, respectivament

finals galotxa en trinquet
Mario, Rubén i Jesús Manuel no donaren opció a David, Javi, Fernando i Raúl d'Algímia d'Alfara (70-30) / Fedpival

El trinquet d'Onda va ser l'escenari de les finals de Primera, Segona, Tercera i Quarta A per a la coronació dels campions del 46 Trofeu El Corte Inglés de Galotxa.

En la final de la màxima categoria es tornaven a veure les cares dos vells coneguts, ja que l'any passat Riba-roja i Algímia d'Alfara també van ser els protagonistes, amb victòria dels primers.

En aquesta edició, els del Camp de Túria van reafirmar-se com a dominadors en imposar-se per 70-30 i fer la sensació de tindre la situació controlada en tot moment.

En segona categoria, l'enfrontament entre veïns (la Pobla de Vallbona B i C) es va resoldre amb triomf de l'equip B pel mateix marcador que en la primera. Carles, Enrique, Salva i Manuel, de roig, s'imposaren a Òscar, Salva, José i Jorge amb solvència.

La partida de tercera, que va obrir la jornada de finals, es va decantar del costat del Llíria A. L'equip de José Peñarroya, José Antonio, José Pablo i David, de blau, va guanyar el de Manises, integrat per Manuel, Antonio, Juan i Vicent, per 35 a 70.

Per últim, en la final de Quarta A es va donar la diferència més àmplia en el marcador final, ja que el CPV Castelló va mostrar-se molt sòlid contra el Riba-roja D.

També et pot interessar

stats