Compte enrere per a les finals de l'autonòmic de trinquet

Les partides es disputaran al trinquet municipal d’Onda, el dissabte 19 de juny a partir de les 10:00 h

Els finalistes, en la presentació al Corte Inglés de Castelló
Els finalistes, en la presentació a El Corte Inglés de Castelló de la Plana / Fedpival

Les finals del trofeu de galotxa en trinquet es van presentar ahir a El Corte Inglés de Castelló de la Plana, amb la presència dels equips finalistes.

Jesús Fontestad, vicepresident de galotxa de la Federació de Pilota Valenciana va donar les gràcies al centre comercial "per apostar per la pilota valenciana i en aquestes circumstàncies". "És un honor també vindre a Castelló de la Plana amb la voluntat de vertebrar el nostre esport", va afegir.

Les finals es disputaran al trinquet municipal d'Onda, el dissabte 19 de juny. Començaran a les 10:00 hores amb la partida que decidirà el títol en Tercera, amb l'enfrontament entre Caixa Popular Manises B i CPV Llíria A. Dues hores més tard està prevista la final de Segona, entre Caixa Popular Pobla B i Caixa Popular Pobla C.

La competició continuarà a la vesprada, amb les finals de Quarta A i Primera. En la de Quarta A s'enfrontaran CPV Castelló contra Odóntica Riba-roja D, i es tancarà la jornada de les finals amb la partida de Primera entre Odóntica Riba-roja A i CPV Algímia d'Alfara.

També et pot interessar

stats