El quint de Tonet IV

El del Genovés ha reeditat el títol de campió de l'Individual de raspall, després de derrotar Ivan per 25-10 en la final

Tonet IV guanya el quint Individual de raspall

Tonet IV ha conquistat el quint títol consecutiu del Campionat Individual de raspall, després de derrotar per 25-10 Ivan d'Ontinyent, en la final disputada al trinquet del Genovés, que ha oferit en directe la tele d'À Punt. El marcador final no ha fet justícia a una partida molt igualada, en què el d'Ontinyent ha plantat cara al campió.

Tonet IV ha començat al dau i ha aconseguit els dos primers punts amb dos tretes directes. Però Ivan no s'ha deixat intimidar i ha respost amb tres punts seguits per a tindre la primera pilota de val al rest. El d'Ontinyent encara n'ha tingut dos més, però no les ha aprofitades i el del Genovés ha acabat enduent-se el primer joc en el primer val de què ha disposat.

Ivan s'ha mostrat més còmode en el dau i ha guanyat els dos primers jocs sense problema, mentre que Tonet IV ha tornat a suar per a tirar avant la seua treta. En el quint joc, que ha durat més de dèsset minuts, el d'Ontinyent ha tingut una nova pilota de val al rest, però el jugador local ha resistit gràcies, en bona part, als punts directes de treta.

Ivan s'estava mostrant intractable des del dau i no havia permés que Tonet IV guanyara ni tan sols dos quinzes en els dos primers jocs. Però en el sext, el campió vigent ha demostrat perquè ho és: només ha necessitat una pilota de val per a endur-se el primer joc al rest de la partida. El d'Ontinyent ha acusat el colp i ha perdut el sèptim joc sense aconseguir fer ni tan sols un quinze.

Amb este nou triomf, el quint, Tonet IV es converteix en el segon pilotari amb més títols de l'Individual de raspall, només per darrere de Waldo, que n'ha guanyat deu.

També et pot interessar

stats