Puchol II i De la Vega reeditaran la final de l'individual d'escala i corda

El campió es decidirà el pròxim dissabte 26 de juny a les 17:45 h al trinquet de Pelai, en una partida que la televisió d'À Punt oferirà en directe

Puchol II i De la Vega reeditaran la final de 2020
Puchol II i De la Vega reeditaran la final de 2020 / Twitter: @funpival

El campionat individual CaixaBank d'escala i corda Trofeu President de la Generalitat ja té finalistes. Seran els mateixos que en l'edició de l'any passat: Puchol II i De la Vega. El de Vinalesa ha superat José Salvador 60 per 40 i el d'Almussafes ha guanyat Pere Roc 60 per 45.

De la Vega buscarà la revenja

En una de les millors partides de l'individual, De la Vega ha aconseguit el pas a la final després de véncer Pere Roc per 60-45 en una partida que s'ha disputat al trinquet de Pelai i que la televisió d'À Punt ha oferit en directe.

La igualtat ha sigut la tònica de la partida. De fet, el tanteig ha arribat a reflectir un empat a 45. Però llavors De la Vega ha tret la seua millor versió i s'ha endut els últims tres jocs. Ara buscarà la revenja contra Puchol II en la reedició de la final de l'any passat.

Puchol II podrà revalidar el títol

L'acutal campió, Puchol II es va convertir en el primer finalista de l’individual d’escala i corda després de guanyar aquest divendres José Salvador 60 per 40 al trinquet Salvador Sagols de Vila-real.

Puchol II va resistir els envits de José Salvador quan més igualada estava la partida, i va imposar un ritme de joc superior que el seu rival no va poder contrarestar. Per tant, el de Vinalesa podrà revalidar el títol que va aconseguir l’any passat, mentre que el de Quart de les Valls s’ha de conformar amb les terceres semifinals en les últimes tres edicions.

També et pot interessar

stats