Victòria inapel·lable de Puchol II sobre De la Vega en la final de l'individual d'escala i corda

El trinquet de Pelai ha estat testimoni d'una final sense públic i en què el de Vinalesa s'ha imposat per 60 a 25.

Puchol II, amb el trofeu de campió
Puchol II, amb el trofeu de campió / À Punt Esports

La 35 edició del campionat individual Bankia d'escala i corda Trofeu Generalitat Valenciana no ha tingut color. I és que Puchol II ha dominat de principi a fi i s'ha emportat el títol amb molta facilitat.

El resultat final, 60 per 25, sense quasi oposició de l'aspirant De la Vega, que no ha tingut la millor vesprada i no s'ha pogut assentar en la partida. Des de l'inici, s'ha vist clarament un Puchol II molt més centrat i regular. En cap instant de la partida la victòria ha estat en perill.

El de Vinalesa ha llançat 25 colps guanyadors per només 14 de De la Vega. Massa distància, massa diferència. L'estadística no erra, per això, la derrota del d'Almussafes la justifiquen les 7 errades no forçades, per cap de Puchol II, que ha dominat des del primer quinze.

D'aquesta manera, Francesc Xavier Puchol Catalunya complia la tradició de convertir-se en el número u de l'escola i corda cada dos anys. Així ho va fer en 2016, 2018 i ara el 2020, davant d'un jove De la Vega (22 anys), que té una gran carrera per davant i que, realment, fins ara, només havia pogut arribar a quarts de final d'aquesta exigent competició.

També et pot interessar

stats