Puchol II remunta contra Pere Roc II i se cita amb Marc en la gran final

El jugador de Vinalesa, que perdia 20-45, s'ha acabat imposant 60-50 en la segona semifinal de l'individual d'escala i corda

Puchol II, durant la partida
Puchol II, durant la partida / Funpival

La final del XXXVII Campionat Individual CaixaBank - Trofeu President de la Generalitat en la modalitat d’escala i corda ja té protagonistes. Marc Gimeno i Puchol II es jugaran el títol de campió aquest dissabte 25 de juny a les 17:15 h al trinquet de Pelai, en una partida que oferirà en directe la televisió d'À Punt.

Marc esperava rival després de véncer 60-30 Francés en la primera semifinal, disputada divendres al trinquet Salvador Sagols de Vila-real. La segona semifinal era una reedició de la final del mà a mà de 2018: Puchol II contra Pere Roc. I no ha defraudat.

Pere Roc II ha començat millor i s'ha avançat 20-45, però Puchol II, campió vigent, no s'ha rendit. El de Vinalesa ha protagonitzat una espectacular remuntada i ha sumat huit dels últims nou jocs per a endur-se la victòria per 60-50, en la partida disputada al trinquet de Guadassuar.

Puchol II buscarà el tercer títol consecutiu i el cinqué en total contra Marc, que jugarà una final de l'individual per primera vegada.

També et pot interessar

stats