Puchol II conquista el sisé títol de l'Individual d'escala i corda

El de Vinalesa ha derrotat Pere Roc II per 60-35 i se situa com el segon pilotari amb més campionats, empatat amb Soro III, Sarasol i Genovés

Puchol II conquista el sisé títol de l'Individual d'escala i corda

Puchol II ha revalidat el títol de campió del Campionat Individual d'escala i corda - Trofeu President de la Generalitat en superar Pere Roc II per 60-35, en la reedició de la final de 2018, que s'ha disputat al trinquet de Pelai.

Els dos pilotaris han guanyat els cinc primers jocs des del dau, però en el sisé la balança s'ha començat a decantar a favor de Puchol II, que s'ha situat amb 30-20 en el marcador. El de Vinalesa s'ha mostrat intractable des del dau i ha acabat desesperant Pere Roc II, que no ha trobat la manera d'incomodar-lo i ha acabat cedint a la superioritat del campió.

Puchol II ha guanyat el quart títol seguit i el sisé de la seua carrera, fet que li permet situar-se com el segon pilotari amb més campionats, empatat amb Soro III, Sarasol i Genovés. Només Álvaro, amb onze, ha aconseguit conquistar-ne més. Per contra, Pere Roc II haurà de continuar buscant el seu primer títol després de perdre les tres finals que ha jugat.

Amb aquesta victòria, Puchol II tanca una temporada redona, en què ha aconseguit ser campió de la Lliga i de l'Individual d'escala i corda.

També et pot interessar

stats