La Pobla de Vallbona guanya la Lliga d'escala i corda

El trio de Puchol II s'ha imposat al de Vila-real, format per José Salvador, Nacho i Guillermo, per 60-45

Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari celebren el triomf
Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari celebren el triomf / Funpival

L'equip de la Pobla de Vallbona s'ha proclamat campió de la XXXII Lliga d'escala i corda en véncer per 60-45 el de Vila-real, en una final molt igualada i emocionant, que ha durat vora dues hores i mitja.

Puchol II ha revalidat el títol de campió que ja va aconseguir l'any passat, formant equip amb Santi i Carlos. En aquesta ocasió, el campió de l'Individual ha aconseguit el seu quart títol de Lliga amb Álvaro Gimeno i Hilari com a companys.

Els rojos han començat millor la partida i han aconseguit situar-se 30-15, però els blaus han reaccionat i han empatat a 30. La igualtat s'ha mantingut en els jocs següents i els dos equips han superat l'equador de la partida amb empat a 40.

En eixe moment els rojos han aconseguit escapar-se en el marcador (50-40), però els blaus encara tenien molt a dir i han aconseguit situar-se a només un joc de distància i fins i tot han disposat d'un val per a empatar a 50. No ho han aconseguit i el trio de Puchol ho ha aprofitat per a sentenciar la partida, en adjudicar-se els dos últims jocs seguits.

També et pot interessar

stats