La Pobla de Vallbona remunta la final i es proclama campió de la Lliga d'escala i corda

Puchol II, Carlos i Santi han superat 60-55 l'equip de Pedreguer, format per Giner, Tomás II i Héctor

El trio de la Pobla de Vallbona amb el títol de campions

L'equip de la Pobla de Vallbona, conformat per Puchol II, Carlos i Santi, s'ha proclamat campió de la XXXI Lliga Caixabank d'escala i corda en una final molt disputada, 60-55, al trinquet de Pelai.

Sis pilotaris que sabien el que és jugar una final com aquesta es veien les cares. I excepte Giner, que es va quedar a les portes en la passada edició, la resta ja saben el que suposa alçar el trofeu. 

El trio de La Pobla de Vallbona celebra el triomf al trinquet de Pelai
El trio de La Pobla de Vallbona celebra el triomf al trinquet de Pelai / Fundació de Pilota Valenciana (Funpival)

L'equip de Pedreguer (Giner, Tomás II i Héctor) arribava en el seu millor moment després d'una fase regular amb més dubtes i de forçar la pròrroga a les semifinals contra el trio de Benidorm.

Però en la final, els poblans, que han sigut més regulars i han dominat la competició des de l'inici, han tornat a guanyar els de la Safor després de guanyar-los les dues partides en la fase regular.

Malgrat anar bona part de la partida per darrere en el marcador, el triol de Puchol s'ha posat al capdavant amb un 50-45 i, tot i que els de Pedreguer han empatat dues vegades més, els de la Pobla s'han endut la victòria en l'últim quinze.

És la tercera Lliga del de Vinalesa i la segona de Santi. També n'ha alçat dues, i de manera consecutiva, Carlos, que aconsegueix el doblet per a la seua família, del Genovés, després que el seu germà Raúl s'emportara el títol en la Lliga de raspall.

També et pot interessar

stats