Pedreguer derrota Benidorm i se cita amb la Pobla de Vallbona en la final

Giner, Tomás II i Héctor han guanyat 60-35 la tornada de la semifinal i han forçat una pròrroga en què han superat Genovés II, Nacho i Álvaro

Final de la Lliga d'escala i corda

La XXXI Lliga CaixaBank d’escala i corda ja coneix els dos equips que jugaran la final el dissabte 9 d'abril al trinquet de Pelai. Giner, Tomás II i Héctor, de Pedreguer, es disputaran el títol de campió amb el trio de la Pobla de Vallbona, després de véncer 60-35 en la tornada de la semifinal Genovés II, Nacho i Álvaro, de Bendiorm.

La igualtat i el bon joc demostrats en l'anada per part dels dos equips presagiava un segon assalt encara més disputat i amb alternatives al marcador. I així ha sigut fins a la igualada a 35. A partir d'aquest moment Pedreguer, ha dominat el joc i la partida ha acabat 60 per 35.

Després que el trio de Benidorm guanyara en l'anada 60-50, s'ha necessitat una pròrroga al millor de tres jocs per a decidir el segon finalista. L'equip de Pedreguer ha aprofitat la inèrcia de la partida per a aconseguir el bitllet en guanyar 10 per cap.

Els rivals en la final seran Puchol II, Santi i Carlos, que van guanyar tant en l'anada com en la tornada de les semifinals l'equip de Vila-real, format per Soro III, Javi i Hilari. La partida es podrà seguir en directe per la televisió d'À Punt dissabte que ve a partir de les 17:15 h.

També et pot interessar

stats