La Pobla de Vallbona es manté invicte en la Lliga d'escala i corda

L'equip de Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari ha guanyat 60-45 Giner, Javi i Conillet, de Pedreguer

Álvaro Gimeno, durant la partida contra l'equip de Pedreguer
Álvaro Gimeno, durant la partida contra l'equip de Pedreguer / Funpival

La quarta jornada de la XXXII Lliga CaixaBank d'escala i corda deixa un líder en solitari, l'equip de Benidorm amb set punts, i un únic conjunt invicte, el de la Pobla de Vallbona, que ha guanyat les tres partides disputades fins ara.

Precisament aquest diumenge s'ha jugat la partida entre Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari, de la Pobla de Vallbona, contra el trio de Pedreguer (Giner, Javi i Conillet) al trinquet de Xàbia. Els primers han vençut 60-45 i es mantenen invictes amb sis punts en tres partides, a només un del líder, Benidorm.

Precisament Pere Roc II, Jesús i Héctor van guanyar la partida inaugural de la jornada divendres al trinquet de Vila-real contra Francés, Santi i Carlos, de Dénia. L'altra partida de la jornada es va disputar dissabte al trinquet de Pelai, amb les càmeres d'À Punt com a testimoni. José Salvador, Nacho i Guillermo, de Vila-real, es van imposar 40-60 a De la Vega, Tomás II i Bueno, d'Almussafes.

Amb aquests resultats, Benidorm lidera la classificació amb set punts, per davant de la Pobla de Vallbona, amb sis. Hi ha un triple empat en el tercer lloc entre els equips de Vila-real, Pedreguer i Almussafes, amb cinc punts. Montserrat i Dénia tanquen la taula amb dos punts.

També et pot interessar

stats