Pedreguer guanya l'últim bitllet per a la segona fase de la Lliga d'escala i corda

Giner, Javi i Conillet s'han assegurat seguir en la competició després de derrotar 55-60 De la Vega, Tomás II i Bueno

Javi, de Pedreguer, durant una partida
Javi, de Pedreguer, durant una partida / Funpival

Una vegada completada la sisena jornada de la XXXII Lliga CaixaBank d'escala i corda, ja es coneixen els sis equips que disputaran la segona fase de la competició. L'equip de Pedreguer ha aconseguit aquest dissabte l'últim bitllet, després que els trios de Vila-real i Montserrat s'hi asseguraren la presència en la segona ronda divendres.

Giner, Javi i Conillet, de Pedreguer, estaven obligats a fer almenys 40 punts en l'última partida de la sisena jornada contra el trio d'Almussafes, integrat per De la Vega, Tomás II i Bueno, per a no dependre d'altres resultats en la setena i última jornada de la primera fase. I no només ho han aconseguit, sinó que, a més, han guanyat la partida disputada al Pelai per 60-55. Aquest resultat deixa ja l'equip de Dénia, format per Francés, Santi i Carlos, sense opcions d'accedir a la segona ronda.

L'equip de Vila-real, integrat per José Salvador, Nacho i Guillermo, es va assegurar el pas a la segona fase divendres amb la victòria per 60-35 contra Dénia (Francés, Santi i Carlos). Aquest resultat també va classificar directament el trio de Montserrat (Marc Pere i Monrabal II), tot i la derrota per 60-55 contra el líder intractable, la Pobla de Vallbona de Puchol II, que compta les partides per victòria.

També et pot interessar

stats