Pedreguer, Almussafes i la Pobla de Vallbona comencen guanyant

Els tres equips han superat, respectivament, Montserrat, Benidorm i Vila-real en la primera jornada de la Lliga d'escala i corda

Giner, durant la partida contra Montserrat
Giner, durant la partida contra Montserrat / Funpival

La primera jornada de la XXXII Lliga CaixaBank d'escala i corda ha conclòs amb les victòries dels equips de Pedreguer, Almussafes i la Pobla de Vallbona sobre els de Montserrat, Benidorm i Vila-real, respectivament. L'equip de Dénia, format per Francés, Santi i Carlos, s'estrenarà dissabte que ve en la competició.

La partida inaugural d'aquesta nova edició de la Lliga es va jugar divendres al trinquet de Vila-real. L’equip de Pedreguer (Giner, Javi i Conillet) va superar el de Montserrat (Marc, Pere i Monrabal II) per 60-45. Els de Montserrat van començar millor, amb la pegada de Marc i les rematades de Pere i Monrabal II (30-20), però a poc a poc els de Pedreguer van aconseguir imposar el seu joc i pegar-li la volta a la partida amb tres jocs seguits (35-45). Marc, Pere i Monrabal II van tornar a igualar a 45, però Giner, Javi i Conillet van tornar a guanyar tres jocs seguits per a endur-se el triomf.

Les altres dues partides de la primera jornada es van disputar dissabte. La primera, al trinquet de Pelai, amb un duel molt emocionant entre els equips de la Pobla de Vallbona, amb Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari, i el de Vila-real, amb José Salvador, Nacho i Guillermo. El triomf va ser per als primers per un ajustat 60-55 en el quart val, després que els segons també tingueren un val en el joc definitiu. Els blaus van portar la iniciativa durant bona part de la partida i van arribar a dominar per 45-55, però tres jocs seguits dels rojos van donar el triomf als de la Pobla de Vallbona.

L'última partida de la primera jornada es va jugar al trinquet de Pedreguer, amb victòria de l'equip d’Almussafes de De la Vega, Tomàs II i Bueno sobre la formació local de Pere Roc II, Jesús i Héctor per 60-50. La igualtat va ser la tònica de la partida, ja que cap equip aconseguia distanciar-se i la diferència en el marcador sempre va ser mínima, fins al joc final, quan els d’Almussafes van trencar amb la dinàmica de la partida per a sumar al dau i certificar el triomf.

L'equip de Pedreguer és el primer líder de la Lliga d'escala i corda per major diferència de jocs, seguit del d'Almussafes i el de la Pobla de Vallbona, tots amb dos punts. L'equip de Vila-real és quart i el de Benidorm, cinqué, els dos amb un punt. Montserrat és el cuer després de no sumar cap punt en l'estrena i Dénia també té zero punts, però encara no ha debutat.

També et pot interessar