Marc i Pere i Puchol II i Carlos, primers semifinalistes de la Copa d'escala i corda

L'equip de Montserrat i i el de la Pobla de Vallbona han assegurat la classificació matemàtica després de véncer, respectivament, De la Vega i Javi, 60-25, i Genovés II i Nacho, 60-35

Puchol II i Marc
Puchol II i Marc / Funpival

La Copa Diputació de València Caixa Popular d'escala i corda ja coneix els dos primers semifinalistes. Marc i Pere de Montserrat i Puchol II i Carlos de la Pobla de Vallabona han assegurat la classificació matemàtica després de véncer, respectivament, De la Vega i Javi, 60-25, i Genovés II i Nacho, 60-35.

Marc i Pere es mantenen invictes i se situen al capdavant del grup A, amb 10 punts en cinc jornades. De la Vega i Javi són segons amb sis unitats, dues més que Soro III i Jesús, que encara han de disputar la partida de la cinquena jornada.

Puchol II i Carlos també compten les partides per victòries i lideren el grup B amb huit punts en quatre jornades. Pere Roc II i Félix, de l'equip de Dénia, són segons amb set punts, mentre que Genovés II i Nacho són últims i ja no tenen opcions de classificar-se per a les semifinals.

També et pot interessar

stats