La Llosa de Ranes recupera el lideratge en la Lliga de raspall

L'equip format per Iván, Murcianet i Ricardet encapçala la classificació amb 7 punts després de véncer el trio de Castelló (Marrahí, Raúl i Marc) en una partida sabatera, amb resultat de 30-0

Iván, en una acció d'una partida de la Lliga de raspall
Iván, en una acció d'una partida de la Lliga de raspall / Funpival

L'equip de la Llosa de Ranes és líder en solitari de la XL Lliga CaixaBank de raspall després de la disputa de la cinquena jornada. Iván, Murcianet i Ricardet sumen 7 punts després de la victòria aquest diumenge per 30-0 contra el conjunt de Castelló (Marrahí, Raúl i Marc), en la partida disputada al trinquet d'Ontinyent.

Aquesta jornada va començar divendres amb les partides entre els equips de Barxeta i Xeraco, al trinquet del Genovés, i els de Xàbia i Oliva, al trinquet de Piles. Badenes, Canari i Ibiza es van endur el triomf per 20-30 contra Vicent, Seve i José, mentre que Salelles II, Brisca i Sergi van véncer 15-30 Vercher, Lorja i Néstor.

Aquesta setmana passada també es van jugar les primeres dues partides de la jornada 4, que es completarà dilluns amb el duel entre els conjunts de Xàbia i Xeraco. Marrahí, Raúl i Marc, de Castelló, es van imposar dilluns 25-30 a Salelles II, Brisca i Sergi, d'Oliva, al trinquet de Xeraco. Dimarts, al trinquet de Piles, Ian, Tonet IV i Bossio, del Genovés, van derrotar 30-25 els líders, Iván, Murcianet i Ricardet.

D'aquesta manera, tots els equips han jugat ja quatre partides i el líder és la Llosa de Ranes amb 7 punts. Xàbia i Oliva en sumen 6, i el Genovés i Castelló, 5. El conjunt de Barxeta té 4 punts, mentre que el de Xeraco tanca la classificació amb 3.

També et pot interessar

stats