L'Indivual d'escala i corda ja coneix els semifinalistes

Puchol II contra Marc i De la Vega contra Pere Roc II lluitaran per un lloc en la gran final

D'esquerra a dreta i de dalt a a baix, Puchol II, Marc, De la Vega i Pere Roc II
D'esquerra a dreta i de dalt a a baix, Puchol II, Marc, De la Vega i Pere Roc II / Funpival

El Campionat Individual – Trofeu President de la Generalitat en la modalitat d’escala i corda ja té definit el quadre de semifinals. El primer del grup A, Puchol II, s'enfrontarà al segon del grup B, Marc; i el primer del grup B, De la Vega, es disputarà un lloc en la final amb el segon del grup A, Pere Roc II.

La ronda de quarts de final ha acabat amb la victòria de Giner sobre Salva Palau per 60-30, en la partida disputada al trinquet de Xàbia. Aquest resultat ha provocat un triple empat en el grup A, que ha situat al campió vigent, Puchol II, com a primer, i a Pere Roc II, com a segon. Giner s'ha quedat fora de les semifinals per a penes un joc.

En el grup B, De la Vega, ha sigut l'únic jugador que ha acabat invicte la ronda de quarts, després de véncer Diego d'Onda per 60-35. El segon lloc ha sigut per a Marc, que ha assegurat la seua presència en les semifinals en véncer Francés per 60-40.

La primera semifinal, la que enfronta Puchol II i Marc, es jugarà divendres que ve al trinquet de Vila-real. La segona, el duel entre De la Vega i Pere Roc II, es disputarà diumenge al trinquet de la Pobla de Vallbona.

També et pot interessar

stats