L'equip de Vila-real, primer semifinalista de la Lliga d'escala i corda

José Salvador, Nacho i Guillermo s'han assegurat un lloc en la lluita pel títol de campió en véncer el trio d'Almussafes per 60-45

Nacho colpeja una pilota
Nacho colpeja una pilota / Funpival

La XXXII edició de la Lliga CaixaBank d'escala i corda ja coneix el primer semifinalista. L'equip de Vila-real, format per José Salvador, Nacho, Guillermo, s'ha assegurat un lloc entre els quatre millors de la competició en guanyar 60-45 el trio d'Almussafes, integrat per De la Vega, Tomás II i Bueno.

Aquesta victòria situa els de Vila-real amb 7 punts al capdavant de la classificació a falta que es dispute l'última jornada, fet que els garanteix un lloc en les semifinals. Just darrere d'ells es troba el trio de la Pobla de Vallbona, amb 6 punts, i també amb peu i mig en la lluita pel títol. Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari s'han refet de la derrota contra el trio de Montserrat i han vençut 60-30 Pere Roc II, Jesús i Héctor, de l'equip de Benidorm, en l'onzena jornada de la Lliga.

També amb 6 punts s'ha situat l'equip de Montserrat després de la victòria contra el de Pedreguer en l'última partida de la jornada 11 de la Lliga d'escala i corda. Salva Palau, Pere i Monrabal II han superat 60-55 Giner, Salva i Conillet. D'aquesta manera, el trio de Pedreguer suma un punt i se situa en quart lloc, amb tres unitats. Almussafes, amb dos punts, encara té alguna opció d'accedir a semifinals, mentre que Benidorm, amb un, és el primer equip eliminat en aquesta segona fase de la competició.

També et pot interessar

stats