El Genovés i Xeraco s'avancen en les semifinals de la lliga de raspall

Si Oliva o Barxeta guanyen en la tornada, hi hauria una pròrroga al millor de tres jocs

Els equips de Xeraco i El Genovés, després de les victòries en l'anada de les semifinals
Els equips de Xeraco i el Genovés, després de les victòries en l'anada de les semifinals / Funpival

La XXXIX Lliga CaixaBank de raspall-Trofeu Diputació de València va viure el cap de setmana passat els partits d'anada de les semifinals, en els quals els trios de Xeraco i del Genovés van fer un pas avant cap a la gran final.

Dissabte, al trinquet de la Llosa de Ranes, Vicent, Raúl i Murcianet es van emportar el duel contra el trio de Barxeta, amb Moltó, Canari i José, amb un resultat de 30 per cap.

I diumenge, al trinquet de Bellreguard, la formació representativa del Genovés, amb Montaner, Tonet IV i Ibiza, va véncer amb un resultat de 30 per 10 sobre l'equip d'Oliva. Els de la Safor van haver d'actuar sense el seu rest titular, Ian, que es va sentir indisposat abans del duel i Marrahí va ser el seu substitut per a acompanyar Brisca i Marc.

Aquests van ser els resultats dels partits d'anada
Aquests van ser els resultats dels partits d'anada / À Punt Esports

Així, els equips de Xeraco i el Genovés hauran de certificar el pas a la final en els partits de tornada, que es disputaran el divendres 25 de març al Genovés i, el dissabte 26 de març, a Oliva.

Cal recordar que per a classificar-se s'han de guanyar les dues partides de semifinals. En cas contrari, si Oliva o Barxeta guanyaren en la tornada, hi hauria una pròrroga al millor de tres jocs.

També et pot interessar

stats