Ja es coneixen els emparellaments de les semifinals de la Lliga de raspall

Xeraco, Barxeta, Genovés i Oliva buscaran un lloc en la final, que es jugarà el 2 d'abril al trinquet de Xeraco

La victòria de Vicent, Raúl i Murcianet sobre Iván, Lorja i Néstor tanca la fase regular
La victòria de Vicent, Raúl i Murcianet sobre Iván, Lorja i Néstor tanca la fase regular / Funpival

Aquest diumenge ha finalitzat la fase regular de la XXXIX Lliga CaixaBank de raspall–Trofeu Diputació de València amb la victòria al trinquet de Castelló 30-10 del trio de Xeraco, format per Vicent, Raúl i Murcianet, contra Iván, Lorja i Néstor, d'Ontinyent.

El triomf permet acabar en primera posició als de Xeraco, que s'enfrontaran en semifinals als quarts classificats, Moltó, Canari i Jose, de l'equip de Barxeta. Per la seua part, el trio del Genovés, format per Montaner, Tonet IV i Ibiza, s'enfrontarà com a segon classificat al d'Oliva (Ian, Brisca i Marc), que ja tenia la tercera plaça assegurada.

Després que en la primera fase de la competició quedara fora l'equip de Castelló, format per Marrahí, Seve i Bossio, en aquesta segona fase s'han quedat fora Ontinyent (Iván, Lorja i Néstor) i Xàbia (Vercher, Sanchis i Ricardet).

Les seus de la fase final, les dates i l'orde d'enfrontament ja estan definits: el trinquet de la Llosa de Ranes acollirà, el dissabte 19 de març, la semifinal entre Xeraco i Barxeta mentre que l'anada de l'altra semifinal, entre Genovés i Oliva, es jugarà l'endemà a Bellreguard.

Les partides de tornada es jugaran el divendres 25 de març al Genovés i, el dissabte 26 de març, a Oliva. La final es jugarà el dissabte 2 d'abril al trinquet de Xeraco.

També et pot interessar

stats