Canari: “No tinc por a Tonet IV, m’entrene per a guanyar-lo”

El seu equip, el de Xeraco, ja està classificat per a les semifinals de la Lliga de raspall.

Canari: “No tinc por a Tonet IV, m’entrene per a guanyar-lo”
El trio de Xeraco (Vercher, Canari i Ricardet) celebra una victòria en la lliga de raspall / Funpival

Arriben les partides clau de la Lliga. En la de raspall, abans de la disputa de la jornada 8, l'equip de Xeraco, format per Vercher, Canari i Ricardet, és segon només superat pel del Genovés (Tonet IV, Vicent i Jose). Els dos ja estan classificats per a les semifinals.

Per això, en Des de la banda hem parlat amb un dels integrants de l'equip de la Safor. José Luis Planes, més conegut com a Canari per “coses de família”, com ell mateix ha explicat, ens ha contat com s'entrena per a “tot i tindre 30 anys, tindre la forma d'un pilotari de 22”. I també ha parlat de l'estat de forma d'un altre jove, Tonet IV, de qui diu no tindre por. “M’entrene per a guanyar-lo”, ha dit Canari.

En la secció de pilota també hem parlat de l'inici de la Lliga femenina, que com vam avançar, comença aquest dissabte. Està formada per huit equips, té 61 partides per davant i la gran final serà el 10 de juliol. A més, hem parlat de la polèmica a Pelai sobre les estàtues que es volen posar a l'entrada del barri xinés de València i dels cinc que formen part de la galeria d'honor. I hem parlat del màdel, una nova modalitat de pilota.

També et pot interessar

stats