La pilota femenina ja té data de tornada

29 min.

La pilota femenina ja té data de començament, després que el passat 3 de març es reprenguera l’activitat en la masculina. La Lliga Bankia de raspall elit femenina iniciarà la competició el dissabte 20 de març després de dos mesos de paralització per l’avanç de la pandèmia a la Comunitat Valenciana. Mentrestant, els equips aprofitaran per a entrenar i arribar a la primera jornada amb un estat de forma òptim.

Huit equips competiran pel títol més important de l'any en la màxima categoria del raspall femení: Bicorp, Beniparrell, Borbotó A, Borbotó B, Beniarbeig-el Verger, l’Alqueria d’Asnar, Meliana i Tavernes Blanques. Aquests dos últims equips han ascendit enguany, mentre que els sis restants ja fa alguns anys que estan en la màxima categoria.

En la primera jornada, el 20 de març, s'enfrontaran Borbotó A i Beniarbeig-el Verger, la partida més interessant a priori. L'equip de Borbotó B jugarà contra l’Alqueria de Asnar, Meliana s'enfrontarà a les campiones de Bicorp, i Tavernes Blanques debutarà contra les subcampiones de Beniparrell. Les semifinals d'aquesta competició es disputaran el 26 de juny (anada) i el 3 de juliol (tornada), i la final serà el 10 de juliol.

A més, en la secció de pilota de Des de la Banda, hem repassat els resultats de les lligues de raspall i d'escala i corda, que s'han représ aquesta última setmana.

stats