Apassionant última jornada de les lligues de pilota

En raspall, tots els equips tenen possibilitats de classificar-se per a les semifinals

Salelles II
Salelles II, Brisca i Sergi han aconseguit la primera victòria de la segona fase / Funpival

La partida d'aquest dilluns a Xeraco ha deixat enlaire la Lliga CaixaBank de raspall, que, a falta de l'última jornada, tres equips lluitaran per la plaça de semifinals que falta per definir.

Amb els equips de Vercher i Iván ja classificats per a la fase final, el triomf 30-0 del trio liderat per Salelles II contra el de Moltó (hui substituint Marrahí al capdavant dels de Castelló) classifica el trio de Ian i fa que els d'Oliva es mantinguen amb possibilitats en l'última jornada.

Diumenge s'enfrontaran a Castelló els trios de Ian i Marrahí, que depén de si mateix, mentre que els de Salelles II i Vicent es disputaran dissabte l'última plaça, en una partida que es podrà veure en la televisió d'À Punt (17:30 hores).

Tonet IV, lesionat

Tonet IV es va lesionar divendres al trinquet de Piles i pateix un trencament al recte intern de la cama. No podrà disputar la partida d'aquest diumenge i el substitut quasi amb seguretat serà Canari, que va quedar eliminat després de la primera fase.

Escala i corda

En escala i corda només hi ha un equip matemàticament classificat per a les semifinals. I és que la partida suspesa per falta d'il·luminació fa que les possibilitats de la resta d'equips es mantinguen intactes. Aquesta partida, amb empat a 45, es reprendrà dimecres a Vilamarxant, a porta tancada.

Giner, De la Vega i Conillet buscaran la classificació contra Pere Roc II, Jesús i Héctor, l'únic equip sense possibilitats. Per la seua part, el trio de Puchol II s'enfrontarà al de José Salvador, ja classificat, mentre que el de De la Vega ho farà contra el de Marc.

També et pot interessar

stats