El món de l'esport se solidaritza amb l'incendi de Campanar

Nombrosos són els equips i personalitats que han volgut mostrar el seu respecte per l'incident

Mostres de dol dels equips per l'incendi de Campanar
Mostres de dol dels equips per l'incendi de Campanar

El món de l'esport s'ha solidaritzat amb les víctimes per l'incendi de Campanar que aquest dijous va cremar un edifici i que ja ha confirmat diversos morts i ferits, a més dels nombrosos danys materials que deixa l'incident.

Com no podia ser d'altra forma, els equips de futbol i bàsquet de la ciutat de València han sigut els primers a donar a conéixer mostres de dol per l'incendi. Missatges en les seues xarxes socials del València, Llevant o València Basket.

A més, en els comunicats també han volgut agrair les tasques dels serveis d'emergències, com ho han sigut els sanitaris o els bombers.

També s'ha sumat a aquest moviment el Circuit Ricardo Tormo de Xest o l'organització de la Marató de València, entre d'altres.

Però fora de la ciutat de València, i inclús fora de la Comunitat Valenciana, diverses institucions també han volgut estar al costat de les víctimes. El Vila-real o l'Elx, però també equips com el Reial Madrid, el Sevilla FC, la Federació Espanyola de Bàsquet, han fet comunicats en les xarxes socials. També diverses personalitats, a títol personal, ho han fet. És el cas de l'entrenador del Vila-real, Marcelino Garcia Toral, o l'exjugador del Llevant i el Vila-real, Vicente Iborra.

També et pot interessar

stats