Voro: "És inviable competir amb el Sevilla"

L'entrenador de l'Alcúdia assegura que ara mateix no estan al mateix nivell

Voro i Lopetegui analitzen el partit de demà

Salvador González, Voro, ha tornat a la banqueta valencianista amb la millor de les sensacions. Un 3-0 a Valladolid en què es va recuperar la contundència en el joc i la fluïdesa perduda en els últims partits.

Així, aquest dimecres, el València juga contra el Sevilla, quart en la Lliga. Un rival amb el qual, anys arrere, competia per les posicions més altes de la classificació i per les posicions europees, i contra el que Voro creu que, ara mateix, "es inviable competir".

Voro compta amb tots els jugadors disponibles. Per això, ha hagut de descartar Jason i Cutrone per al partit, a més del tercer porter Cristian Rivero. Aquest serà el segon partit consecutiu que Voro descarta el davanter italià, però no hi ha pistes sobre el motiu.

L'entrenador de l'Alcúdia afronta el partit contra el Sevilla, amb la permanència quasi aconseguida. Assegura que el pròxim repte és "seguir creixent" ja que estan "alliberats", paraules abans suscrites pel seu homòleg a la banqueta sevillista.

Sobre el seu futur a la banqueta valencianista, Voro s'ha mostrat taxatiu i ha tornat a repetir que ell està de manera provisional, per als quatre partits que quedaven de Lliga i que, realment, les seues funcions dins del club són unes altres. De fet, ha assegurat que enguany no havia vist ni un entrenament de l'equip fins que no va tornar a la banqueta valencianista.

També et pot interessar

stats