El Villarreal trau un punt a Cadis (0-0)

L'equip d'Unai Emery ha dominat el joc en un partit amb poques ocasions de gol.

Paco Alcácer lluita per una pilota amb el porter del Cadis
Paco Alcácer lluita per una pilota amb el porter del Cadis / Román Ríos (Efe)

Duel de submarins grocs al Ramón de Carranza. El Cadis era el primer a disparar. En un rebuig d’Asenjo, Negredo aprofitava per a avançar el conjunt gadità, però la jugada era revisada en el VAR i passats quatre minuts De Burgos Bengoetxea anul·lava la diana per fora de joc del Choco Lozano. Dominava el Villarreal la primera part però no ho aprofitava per a emportar-se el perill a la porteria del Cadis. Els andalusos, ben replegats arrere ho intentaven en contraatacs i segones jugades.

La segona part, diferent

Els d'Emery eixien dels vestidors amb molta vitalitat en atac. Alcàcer no arribava de poc a rematar un centre de Pedraza i Trigueros ho intentava amb un xut ras des de la frontal. El Cadis, tret d'una acció perillosa entre Álex Fernández i Espino, no inquietava Asenjo, però sense pilota ajuntava les línies a la perfecció i Kubo no trobava espais. Per això Emery treia el nipó per Chukwueze, buscant potencia i verticalitat. A les acaballes del partit Alcàcer ha disparat de lluny i ha forçat una treta de cantó. A l'eixida del córner, en segona jugada Bacca, que acabava d’entrar al terreny de joc, ha estat a punt d'obrir el marcador però el seu llançament ha anat justament a les mans de Ledesma, que ja estava batut a terra.

El mateix Bacca ha tingut l'última oportunitat també. Un baló filtrat pel jugador del planter Yeremi Pino deixa el davanter colombià a soles dins de l'àrea, però s'ha embolicat amb la pilota i ha donat l'oportunitat a la defensa gaditana de refer-se. El Villarreal es manté en la part alta de la classificació amb 12 punts.

També et pot interessar

stats