El Villarreal s'estrena en la copa amb golejada a Las Gaunas

Els groguets han fet valdre la seua superioritat golejant el Comillas per 0-5.

El Villarreal s\'estrena en la copa amb golejada a Las Gaunas

Domini aclaparador del Villarreal a Las Gaunas contra un Comillas que s'ha vist sotmés pel conjunt groguet en tot moment. El marcador, 0-5, és bona prova de la superioritat visitant, però una altra dada demolidora resumix l'encontre: la possessió del 79% a favor del Villarreal, contra només el 21% del modest Comillas, de Tercera Divisió.

Javier Calleja ha revolucionat l'onze i només Pau s'ha mantingut respecte a l'últim partit de Lliga. Ha donat així, com estava previst, minuts als menys habituals i als joves del filial Sergio Lozano i Migue Leal, que han sigut titulars.

Els de Calleja han estavellat fins a tres balons al pal abans que Leo Suárez, en el seu primer partit oficial de la temporada, haja aconseguit, amb una cabotada, obrir la llanda després d'una bona centrada de Rubén Peña a la mitja hora de joc. Tres minuts més tard Bacca ha marcat el 0-2 amb què s'ha arribat al descans. En la represa, Pau ha deixat el seu lloc en l'eix de la defensa a Mario i 20 minuts més tard un altre jugador del filial, Álex Baena, ha eixit al terreny de joc substituint el seu company Lozano. A més, Santi Cazorla ha reaparegut en el lloc d'Ekambi. Després de tres jornades absent per un esquinç, l'asturià ha tingut minuts per a provar el turmell esquerre.

El guió del partit continuava amb la clara superioritat dels groguets i alguna tímida arribada dels de La Rioja fins que en el 74 ha arribat el tercer després d'una llarga jugada de retrucs i rebutjos en què Baena ha deixat en safata un baló perquè Bacca anotara el 0-3. L'obra d'art ha arribat de les botes de Santi Cazorla, un autèntic golàs de l'asturià amb la cama dreta, des de la frontal de l'àrea després d'una passada de Baena. Era el quart gol groguet.

El 'hat-trick' de Bacca ha arribat 6 minuts abans del final per a arredonir la golejada, que podia haver sigut més gran si el colombià haguera transformat un penal comés a Morlanes. El llançament del davanter ha sigut fort però alt i el partit ha acabat amb 0-5 i el Villarreal en segona ronda de la Copa del Rei.