El Villarreal B torna a perdre amb el Melilla i queda eliminat (2-1)

L'equip groguet no pot remuntar el 0-2 de l'anada i queda fora del play-off d'ascens.

L'èpica no ha volgut aliar-se amb el Villarreal B en la visita a l'estadi Álvarez Claro de Melilla i ha perdut per dos a un. I no és que no ho haja intentat amb insistència el conjunt de Miguel Álvarez, però el conjunt de Melilla ha sabut mantindre la serenitat quan s'ha vist amb el marcador en contra i finalment ha fet bona la renda aconseguida en l'anada al Mini Estadi.

Als 20 minuts, els groguets han pogut avançar-se en el marcador amb una doble ocasió, però els jugadors visitants no estaven encertats en la rematada. Mario li l'ha deixada a Simón Moreno perquè només haguera d'espentar el baló, però ha reaccionat tard i no ha fet diana. En l'acció següent, una rematada de cap l'ha rebutjada el pal.

En el minut 49, per fi, els jugadors del filial s'han posat amb avantatge gràcies a un gol de Mario González, que ha aprofitat una passada de Quintillà. Amb el zero a un han arribat al descans.

Remuntada del Melilla en la segona part

En la segona part, poalada per al conjunt d'Álvarez. En el minut 64, Menudo ha fet l'empat en controlar i llançar un tir amb l'esquerra que eliminava les esperances del groguets de remuntar l'eliminatòria. Quintanilla ha estat a punt de tornar a marcar quan el partit estava morint però el xut ha acabat al travesser.

Semblava que el partit acabaria en taules però en el descompte Alfonso ha fet un gran gol en aprofitar una passada de Ruano i ha sentenciat una eliminatòria que ja se'ls havia posat molt costera amunt als groguets en el partit d'anada amb el zero a dos.