Entropessada inesperada

El Vila-real ha perdut 1-2 contra el Valladolid en el millor moment de la temporada

Samu es lamenta després d'una acció errada
Samu es lamenta després d'una acció errada / Domenech Castelló (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
14 d'abril 2023 - 18:36 Actualitzat: 15 d'abril 2023 - 16:43

El Vila-real ha deixat escapar una gran oportunitat de continuar pressionant la Reial Societat en caure 1-2 a La Ceràmica contra el Reial Valladolid. L'equip groguet, que feia sis jornades que no perdia i acumulava tres victòries seguides, ha perdut contra un equip de la part baixa de la classificació i es complica les opcions de continuar lluitant pel quart lloc, que dona accés a jugar la Champions la temporada que ve.

El partit ha començat de la pitjor manera possible. Amallah, en el minut dos, ha silenciat La Ceràmica amb el 0-1. El gol inesperat ha fet mal als groguets, que no han sabut reaccionar tot i que tenien tot el duel per davant per a remuntar. L'ocasió més clara ha sigut una contra conduïda per Morales que Samu ha enviat al fons de la xarxa, però el madrileny estava en posició avançada a l'inici de la jugada i el VAR ha anul·lat la diana. Per si tot això fora poc, El Yamiq ha ampliat l'avantatge visitant poc abans del descans, aprofitant les facilitats defensives dels de Setién.

En la represa, el Vila-real ha eixit més decidit per a buscar la porteria rival, però només Samu ha aconseguit posar en problemes Masip. De fet, el nigerià ha tingut dues grans ocasions per a retallar distàncies, però no ha tingut l'encert del Bernabéu. En la primera, ha enviat la pilota fora després de driblar el porter i en la segona s'ha topat amb el pal. Capoue, que ha entrat en l'equador de la segona part, sí que ha pogut superar Masip amb un llançament des de la frontal de l'àrea quan encara faltaven més de quinze minuts pel final. L'acció ha estat envoltada de polèmica, ja que en el moment del gol hi havia un jugador del Valladolid tombat a l'àrea per una xafada de Samu. Les protestes des de la banqueta han acabat amb l'expulsió del tècnic visitant.

Tot i que encara quedava temps per a empatar i, fins i tot, per a completar la remuntada, el ben cert és que al Vila-real se li han acabat les idees i a penes ha tingut ocasions. De fet, les més clares han sigut per al Valladolid a la contra, però Reina ha evitat mals majors. Els groguets podrien tornar a caure al sisé lloc i es queden a quatre punts de la Reial Societat, a l'espera del que passe en el derbi basc.