El Vila-real retira el patrocini als clubs de Castelló per a la pròxima temporada

Estan afectats clubs com el Tau, el Platges de Castelló o el Bisontes

Imatge del logo del patrocini Endavant Esports
Imatge del logo del patrocini Endavant Esports

El Vila-real ha anunciat que retira el patrocini a través del programa Endavant Esports als clubs esportius de la ciutat de Castelló de la Plana.

Una decisió que ha estat motivada per les desavinences amb l'Ajuntament de la ciutat, arran de la prohibició de la Regidoria d'Esports de vendre abonaments del Vila-real al pavelló Ciutat de Castelló, on juga el Tau.

En aquest grup de clubs estan el CA Platges Castelló (atletisme), TAU Castelló (bàsquet), CFS Bisontes Castelló (futbol sala), CV L’Illa Grau (voleibol), CV Mediterraneo (voleibol), CV Grau Castelló (voleibol), CE Handbol Castelló (handbol), Club Natació Castalia Castelló (natació), Hoquei Club Castelló (hoquei), Club Waterpolo Castelló (waterpolo), Club Patí Castalia (patinatge), Club Triatló Tritrail de Castelló de la Plana (triatló), Club Natació Nados Castelló (natació) i Club Natació Azahar Sincro (natació artística).

Aquesta iniciativa no afecta els esportistes individuals de la ciutat de Castelló, com ara Pablo Torrijos o Pablo Herrera.

Una situació a la qual s'ha referit l'alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, que ha obert la porta al diàleg per a solucionar una qüestió molt complicada.

També et pot interessar

stats