Europa haurà d'esperar (1-2)

El Vila-real es queda sense opcions d'Europa League i haurà de certificar la Conference en l'última jornada

Els jugadors de la Reial Societat celebren un dels gols
Els jugadors de la Reial Societat celebren un dels gols / Domenech Castelló (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
14 de maig 2022 - 18:13 Actualitzat: 15 de maig 2022 - 21:49

Poalada a La Ceràmica. El Vila-real ha caigut per 1-2 contra la Reial Societat i ha perdut totes les oportunitats que tenia de jugar l'Europa League la temporada que ve. Ja només queda assegurar la setena plaça, que dona accés a jugar la Conference, en l'última jornada. L'equip groguet té ara un punt més que l'Athletic Club, però el goal-average perdut. La setmana que ve, els d'Unai Emery visiten el Barça i els bilbaïns, el Sevilla.

La Reial Societat ha començat millor i ha disposat de dues bones ocasions per a marcar, però Rulli ha salvat el seu equip. La millora del Vila-real amb el pas dels minuts ha tingut recompensa amb el gol de Coquelin en una treta des del cantó. Aquest és el quart gol d'estratègia dels d'Emery en les últimes dues jornades. 

En la represa, Samu ha tingut una gran oportunitat de marcar el segon per als groguets, però la rematada del nigerià no ha trobat porteria. I del 2-0, a l'1-1: poc després, Isak ha posat les taules. Però el Vila-real s'ha refet bé d'aquest colp. L'àrbitre ha assenyalat penal per una falta d'Illarramendi a Capoue dins de l'àrea. El contacte era evident, però el VAR ha analitzat la jugada durant vora cinc minuts i l'ha acabat anul·lant en una decisió més que polèmica. Zubimendi ha completat la remuntada en el minut 73 i els groguets s'han quedat sense capacitat de reacció.

Els resultats de la resta de partits de la jornada tampoc no han sigut positius per al Vila-real. La victòria de l'Athletic per 2-0 contra l'Osasuna deixa els bascos a només un punt. A més, l'empat del Sevilla contra l'Atlètic de Madrid fa que els de Lopetegui no es juguen res l'última jornada en el duel conntra els bilbaïns. Això obligaria els groguets a guanyar al Camp Nou per a certificar la presència a Europa la temporada que ve.

També et pot interessar

stats