El Vila-real de Setién pren embranzida

L'equip groguet ha guanyat el Reial Madrid per 2-1 i assalta la zona europea

Els jugadors groguets celebren un dels gols
Els jugadors groguets celebren un dels gols / Biel Aliño (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
06 de gener 2023 - 17:16 Actualitzat: 07 de gener 2023 - 18:36

El Vila-real de Quique Setién comença a carburar. L'equip groguet ha sumat la tercera victòria consecutiva en la Lliga en véncer per 2-1 el Reial Madrid amb gols de Yéremy Pino i Gerard Moreno. Aquest tres punts permeten el submarí assaltar la zona que dona accés a jugar a Europa la temporada que ve.

El Vila-real ha eixit en tromba contra un Reial Madrid que, per primera vegada en la seua història, ha presentat un onze sense cap futbolista espanyol. Coquelin ha pogut avançar l'equip groguet en una jugada col·lectiva que ha acabat amb un talonada del francés, que ha espolsat el pal. Baena, Gerard i Yeremy Pino també han pogut inaugurar el marcador en una primera part molt bona dels de Setién, que a penes han deixat entrar en joc els blancs. Només Vinícius, en una acció aïllada que ha aturat Reina, ha creat perill.

La falta d'efectivitat en el primer acte s'ha vist recompensada en la represa. A penes 60 segons després de la represa, Yeremy Pino ha avançat els groguets després d'una bona assistència de Gerard. El bon joc de l'equip de Setién ha trobat, a la fi, premi. Però en una altra acció aïllada, Benzema ha empatat novament el duel. El francés ha transformat un penal per mans de Foyth que l'àrbitre ha xiulat a instàncies del VAR.  

L'empat no feia justícia al que s'estava veient al terreny de joc. I el Vila-real ha rebut l'últim regal dels Reis d'Orient. Foyth s'ha rescabalat de l'acció anterior i ha provocat un penal per mans d'Alaba. Gerard Moreno no ha perdonat i ha tornat a situar els groguets per davant en el marcador. L'equip de Setién no ha patit en excés per a mantindre el triomf i fins i tot ha pogut sentenciar, però no ha estat encertat cara a porteria i ha mantingut l'esperança blanca fins al final.

El tercer triomf seguit en la Lliga situa momentàniament el Vila-real en zona europea, amb els mateixos punts que el quart classificat, l'Atlètic de Madrid, que encara té pendent el partit contra el Barça. A penes en deu dies hi haurà una nova batalla entre groguets i blancs, aquesta vegada en la Copa del Rei.

També et pot interessar

stats