El Vila-real desperta en la Lliga (2-0)

L'equip groguet ha guanyat el Rayo Vallecano i retalla distàncies respecte als llocs que donen accés a Europa

Dia, Parejo, Yéremi i Gerard celebren un dels gols
Dia, Parejo, Yéremi i Gerard celebren un dels gols / Doménech Castelló (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
11 de desembre 2021 - 22:24 Actualitzat: 12 de desembre 2021 - 17:54

Després de la brillant classificació per als huitens de final de la Champions League, el Vila-real ha reaccionat en la Lliga guanyant el Rayo Vallecano a la Ceràmica (2-0), amb gols de Mandi i Gerard Moreno. La quarta victòria en dèsset partits en la competició domèstica permet els groguets retallar distàncies respecte als llocs que donen accés a jugar les competicions europees la temporada que ve, l'últim dels quals l'ocupa l'equip madrileny. 

L'equip d'Unai Emery ha eixit amb set canvis respecte al partit contra l'Atalanta i amb la baixa d'última hora de Danjuma. Tres minuts de bogeria en l'equador de la primera part han trencat la monotonia de l'inici del duel, amb dos equips ben plantats que a penes han arribat a les porteries rivals. Mandi, a la treta d'un córner, i Gerar Moreno, en transformar un penal que ell mateix ha provocat, han donat un còmode avantatge al Vila-real en el descans.

En la represa, l'equip groguet s'ha limitat a administrar l'avantatge davant un Rayo indolent que a penes ha intimidat Rulli. Fins i tot Gerard ha pogut ampliar l'avantatge local, però l'àrbitre ha anul·lat el seu gol per fora de joc. El Vila-real suma així un triomf vital per a no despenjar-se de la lluita per Europa, després de la crisi de resultats que l'havia dut a sumar només cinc dels últims 24 punts.

També et pot interessar

stats