El Vila-real millora la imatge

L'equip groguet ha empatat a un gol contra el campió neerlandés, el Feyenoord

Capoue, en una acció del partit
Capoue, en una acció del partit / Twitter: @VillarrealCF

El Vila-real ha superat amb bona nota el quart amistós de pretemporada. Després de l'entropessada contra el Hannover 96, l'equip groguet ha empatat a un gol contra el campió neerlandés, el Feyenoord, en el debut dels dos últims fitxatges, Alexander Sorlot i Matteo Gabbia.

El Feyenoord, més rodat, ha sigut superior a l'equip entrenat per Quique Setién. Això sí, el Vila-real, ha millorat les prestacions en defensa respecte dels altres partits de pretemporada, en què ha encaixat nou gols.

Els neerlandesos han tingut les millors ocasions de gol en la primera part davant un equip groguet que a penes tenia la pilota. Però en una contra, Gerard ha connectat amb Capoue, que ha inaugurat el marcador.

Setién ha introduït set canvis en la represa i l'equip ha millorat. Però una errada en l'eixida de la pilota ha acabat amb un penal comés per Reina sobre un davanter rical. Jahanbakhsh ha empatat i el Feyenoord ha buscat el gol de la victòria fins al final, però el marcador ja no s'ha mogut.

Els groguets buscaran la segona victòria de la pretemporada diumenge, contra l'Sporting de Portugal, després de dues derrotes, un empat i només un triomf.

També et pot interessar

stats