Nova entropessada del Vila-real

L'equip groguet ha perdut 3-0 contra el Hannover 96

Brereton, en una acció del partit
Brereton, en una acció del partit / Pau Bellido

El Vila-real no acaba d'alçar el vol en la pretemporada. L'equip groguet ha patit la segona derrota en tres partits després d'encaixar una nova golejada contra el Hannover 96, de la segona divisió alemanya (3-0).

El Hannover 96 s'ha avançat poc abans del descans amb un gol de Schaub. Quique Setién ha introduït diversos canvis en la represa, però l'aposta no li ha funcionat i el seu equip ha encaixat dues dianes més del mateix futbolista, que ha completat l'hat-trick.

L'equip groguet ha patit dues derrotes doloroses aquesta pretemporada, aquesta i la del dissabte passat contra el Sankt Gallen suís (6-1). L'únic triomf, l'aconseguit dimarts contra l'Altach austríac (0-3) sembla insuficient per a un inici de campanya massa accidentat.

El Vila-real haurà de canviar la cara dijous que ve en el duel contra el campió de la lliga neerlandesa, el Feyenoord, a l'espera que arriben nous fitxatges. De moment, sembla que només està en marxa l'operació eixida. Samu Cukwueze, que no ha entrat en la convocatòria del duel contra el Hannover 96, podria ser el següent a abandonar el club rumb a Milà.

També et pot interessar

stats