El Vila-real comença la pretemporada del debut en Primera

L'equip entrenat per Sara Monforte s'ha reforçat amb deu fitxatges: Nerea Pérez, Tere Morató, Pamela Tajonar, Raquel Pinel, Paola Soldevila, Zaïra Flores, Paola Soldevila, Estefa Lima, Ainoa Campo, Pancha Lara i Belén Martínez

Els deu fitxatges del Vila-real
Els deu fitxatges del Vila-real / À Punt Esports
Xavier Rubert
11 de juliol 2021 - 21:30

El Vila-real torna a la faena per a afrontar una temporada il·lusionadora en què jugarà per primera vegada en la màxima categoria del futbol estatal. Per al debut en Primera Divisió, l'equip groguet mantindrà el bloc que li ha donat l'ascens i s'ha reforçat amb sis fitxatges: Nerea Pérez, Tere Morató, Pamela Tajonar, Raquel Pinel, Paola Soldevila, Zaïra Flores, Paola Soldevila, Estefa Lima, Ainoa Campo, Pancha Lara i Belén Martínez.

La benidormera Nérea Pérez ha sigut el primer fitxatge del club groguet i arriba procedent del Santa Teresa extremeny per a reforçar l'atac. A ella se sumen la davantera andorrana Tere Morató i la migcampista catalana Zaïra Flores, que han militat aquesta temporada en el Rayo Vallecano. L'andalusa Raquel Pinel arriba del Sevilla amb la missió de fer gols i la mexicana Pamela Tajonar, que ve del Logronyo, reforçarà la porteria. La catalana Paola Soldevilla reforçara la zona defensiva i l'extremenya Estefa Lima, la zona de creació. La defensa palentina Ainoa Campo, la internacional xilena Pancha Lara i la davantera extremenya Belén Martínez completen la llista de reforços.

La comandant del submarí serà Sara Monforte, que va arribar a la banqueta del Vila-real la temporada 2018-2019 i en tan sols tres anys ha aconseguit el que semblava l'impossible: un doble ascens de categoria.

També et pot interessar

stats