El Vila-real B es reenganxa a la lluita per l'ascens directe

El filial groguet ha guanyat per 2-1 l'Atlètic Balears i se situa a només dos punts de l'Andorra i l'Albacete

Els jugadors groguets celebren un dels gols
Els jugadors groguets celebren un dels gols / Twitter: @CanteraGrogueta

El Vila-real B s'ha tornat a sumar a la lluita pel primer lloc del grup segon de Primera RFEF, que dona l'ascens directe a Segona Divisió, després de guanyar l'Atlètic Balears per 2-1 al Mini Estadi. Aquest resultat deixa el filial groguet a només dos punts de l'Andorra i l'Albacete, contra els quals té guanyat el goal-average, a falta de quatre jornades perquè concloga la Lliga.

L'equip que entrena Miguel Álvarez ha hagut de refer-se al gol inicial de l'Atlètic Balears, que s'ha avançat en la primera part mitjançant Vilarrasa. Ja en la represa, Arana, a penes en tretze minuts, li ha donat la volta al partit amb un doblet que quasi assegura la presència del Vila-real B, com a mínim, en el play-off d'ascens.

L'Alcoià frena l'Albacete

L'Alcoià ha aconseguit un bon punt contra un dels clars aspirants a l'ascens a Segona, l'Albacete, en empatar a zero a El Collao. Aquest resultat deixa els de Vicente Parras amb 51 punts, fora de la zona de play-off d'ascens, però amb els mateixos punts que el quart classificat.

La setena jornada seguida sense perdre certifica quasi matemàticament la permanència de l'Alcoià en Primera RFEF. Però ara toca mirar cap amunt i lluitar per pujar a Segona.

També et pot interessar

stats