El Castelló trenca la ratxa negativa (1-0)

L'equip alb-i-negre es retroba amb el triomf després de sis jornades sense guanyar ni marcar

Pablo Hernández, en una acció del partit
Pablo Hernández, en una acció del partit / Twitter: @cdcastellon

El Castelló ha recuperat el somriure. Després de sis partits sense aconseguir la victòria i ni tan sols marcar, ha sumat una victòria vital per a seguir aspirant a lluitar per entrar en el play-off d'ascens a Segona. L'equip alb-i-negre ha vençut 1-0 l'Algesires amb un solitari gol de Pablo Hernández.

La igualtat ha sigut la tònica d'una primera part sense massa ocasions de gol, en què l'acció més destacada ha sigut un gol anul·lat a Mario Barco als cinc minuts de joc. En la represa, Sergi Escobar ha decidit moure fitxa per a donar entrada a Koné en el lloc de Carles Salvador. Amb aquesta modificació, el Castelló ha començat a tindre més possessió i a acostar-se un poc més a l'àrea rival. I en l'equador de la segona part ha arribat l'anhelat gol. Pablo Hernández ha superat Tristán en el mà a mà després d'una assistència de Bilal Kandoussi per a avançar els alb-i-negres. Castàlia no cantava un gol des de feia quasi dos mesos, concretament des del 5 de març. 605 llargs minuts de joc de sequera.

Pablo Hernández ha pogut ampliar l'avantatge local en dues ocasions, però no ha estat encertat i s'ha hagut de patir fins al final per a tancar el primer triomf en 55 dies. I aquests tres punts permeten els orelluts situar-se momentàniament a un punt de la zona de play-off i espantar, d'una vegada per totes, els fantasmes del descens a Segona RFEF.