El Vila-real B es manté al capdavant de la Primera RFEF

L'Alcoià suma el segon empat seguit mentre que el Castelló ha tornat a perdre fora de casa

Un jugador del Vila-real colpeja la pilota
Un jugador del Vila-real colpeja la pilota / Twitter: @CanteraGrogueta

Jornada grisa per als equips valencians en la nova tercera categoria del futbol espanyol, encara que el Vila-real B continua coliderant la classificació i l'Alcoià suma un nou empat que el manté invicte. El Castelló acumula una nova derrota lluny del Castàlia.

El filial groguet visitava l'Atlètic Balears, equip amb el qual estava empatat a resultats i, fins i tot, a gols. I l'enfrontament no va desequilibrar la balança: empat a zero i els dos equips continuaran lluitant per la plaça d'ascens directe a Segona Divisió.

L'Alcoià tornava al Collao per a enfrontar-se al Sabadell, un equip que comptava els seus partits per empats, després del punt aconseguit contra el Linares. Els catalans es van avançar en el marcador i Ángel Sánchez, en la segona part, el va igualar.

L'equip que pitjor està fent-ho en aquest inici de temporada és el Castelló, que tot i les aspiracions de lluitar per l'ascens, ha sumat una nova derrota en el seu segon desplaçament. En la visita al Linares, ha encaixat un gol a l'inici de la segona part i minuts després s'ha quedat amb deu jugadors per l'expulsió de Mario Barco, un fet que ha complicat la remuntada orelluda.

També et pot interessar

stats