El Vila-real B es fa fort a casa

El filial groguet, invicte com a local, ha guanyat el Lugo per 3-1 i es refà de la derrota contra el Llevant

Els tres golejadors groguets, Lozano, Collado i Niño
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
16 de setembre 2022 - 20:22 Actualitzat: 17 de setembre 2022 - 16:02

El Vila-real B s'ha oblidat ràpidament de la desfeta contra el Llevant amb una victòria convincent contra el Lugo al Mini Estadi (3-1). El filial groguet es manté invicte com a local, amb dos triomfs i un empat en tres partits, i amb deu punts se situa en la part alta de la taula.

La igualtat ha sigut la tònica del partit des de la xiulada inicial, amb un Vila-real B que no podia desplegar el seu joc habitual i un Lugo ben plantat en el terreny de joc. L'equip entrenat per Miguel Álvarez ha aprofitat una de les poques ocasions de gol que ha creat en la primera part per a avançar-se en el marcador amb una diana de Fer Niño. Poc abans del descans, els gallecs han empatat, però el VAR ha anul·lat l'acció per fora de joc.

Les coses encara s'han posat millor per als groguets en la represa, ja que a penes començar, Sergio Lozano, de penal, ha ampliat l'avantatge. I Diego Collado, poc després, ha marcat el tercer, que semblava sentenciar el duel. Cris Ramos, un dels màxims golejadors de la categoria, ha retallat distàncies per al Lugo, però uns minuts després ha vist la targeta roja i el Lugo s'ha quedat sense forces per a tractar de posar en més dificultats els de Miguel Álvarez.

La victòria dona tranquil·litat al Vila-real B, però la setmana que ve, a Màlaga, caldrà millorar la imatge fora de casa, on l'equip groguet ha acabat golejat en els dos últims partits.