El Llevant s'endú el derbi contra el Vila-real B

L'equip granota ha guanyat el filial groguet per 4-1, amb gols de Soldado, Brugué, Montiel i Cantero

Brugué celebra el segon gol del Llevant
Brugué celebra el segon gol del Llevant / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
09 de setembre 2022 - 17:08 Actualitzat: 11 de setembre 2022 - 13:31

El Llevant ha aconseguit la segona victòria de la temporada i se situa momentàniament en zona de play-off d'ascens a Primera, després de guanyar per 4-1 el derbi contra el Vila-real B. Els groguets han aconseguit empatar el duel en la segona part, però la major efectivitat cara a porteria dels granotes ha sentenciat l'enfrontament.

El partit ha començat elèctric, amb un gol de Soldado en el segon minut de joc. Però no s'ha pogut celebrar fins que el VAR, uns minuts després, ha corregit la decisió arbitral d'anul·lar-lo per fora de joc. L'inici somiat per al Llevant, que arribava al derbi amb més urgències que el Vila-real B, després de sumar només un triomf en quatre jornades. El gol ha fet mal als groguets, i els granotes han pogut ampliar l'avantatge. Soldado ha perdonat una ocasió molt clara i ha vist com li anul·laven, aquesta vegada correctament, un nou gol i Wesley s'ha topat amb el pal. La primera part ha acabat amb l'1-0 i amb Nafti expulsat per una doble groga per protestar a l'àrbitre.

L'equip de Miguel Álvarez ha entrat millor en la represa i Sergio Lozano ha aconseguit empatar en el minut 52. Iborra i Soldado han pogut tornar a avançar els granotes i poc després ha sigut Lozano qui ha estat a punt de tornar a marcar. I quan pitjor estava l'equip de Nafti, Brugué, que acabava d'entrar al terreny de joc, ha marcat el segon. Montiel i Cantero, ja en el tram final del duel, han arredonit la festa granota.

Amb aquesta victòria, el Llevant se situa en la part alta de la taula, amb nou punts, mentre que el Vila-real B es queda en la zona mitjana de la taula, amb set. La setmana que ve els granotes reben el Cartagena i els groguets juguen contra el Lugo al Mini Estadi.