El Vila-real B i l'Elx ja coneixen els seus rivals per a l'ascens a Segona Divisió

Tot i que el sorteig és aquest dilluns, els aparellaments ja estan clars. El filial groguet s'enfrontarà al Fuenlabrada i l'Elx a l'Sporting B.

El Vila-real B celebra la classificació
El Vila-real B celebra la classificació / Web Vila-Real CF

Després dels partits de tornada de la primera fase d'ascens a la divisió de plata del futbol espanyol que s'han disputat aquest cap de setmana, els dos equips de la Comunitat Valenciana que lluiten per a ascendir, el Vila-real B i l'Elx, ja coneixen els seus pròxims adversaris. 

El sistema de competició d'aquesta lligueta d'ascens, que estableix que no es puguen enfrontar equips del mateix grup de lliga regular, fa que els encreuaments de la segona fase hagen quedat definits, tot i que el sorteig oficial tindrà lloc aquesta vesprada.

Vila-real B viatja a Fuenlabrada

Vila-real B, que va passar de ronda després de patir més del que estava previst en el partit de tornada contra el Athletic Club Bilbao B, s'enfrontarà al Fuenlabrada. L'equip madrileny, que va derrotar en la primera fase la Reial Societat B va acabar tercer en el Grup I. Per això el filial groguet, que quedà segon, tindrà el factor camp al seu favor.

L'Elx s'enfrontarà a l'Sporting B

L'Elx es va classificar per a la segona ronda de la fase d'ascens a Segona Divisió amb dos grans victòries aconseguides contra el Múrcia. Després del 0 a 1 de l'anada, els franjaverds es van classificar gràcies al 3-2 d'aquest cap de setmana al Martínez Valero.

L'equip il·licità s'enfrontarà  en la segona ronda a l'Sporting B, que va acabar segon la lliga regular en el Grup I i va derrotar en la primera fase el Cornellà. El primer partit serà en terres del Vinalopó i la tornada, a Gijón.

També et pot interessar

stats